Sustainable Fashion: New Approaches -kirjan julkaisutilaisuus 21.5.2014 / 12:00

• Kirsi Niinimäen toimittama kirja avaa uusia näkökulmia ympäristömyötäiseen ja kestävään muotiin. Kirjassa esitellään sekä teoreettisten tekstien että käytännön esimerkkien kautta, miten muotia voidaan suunnitella, toteuttaa ja myydä ottaen huomioon kestävä kehitys. Kirja antaa hyvät perustiedot ympäristömyötäisestä ja ekologisesta muodista ja se soveltuukin oppimateriaaliksi.

Kirja on tehty Aalto-yliopiston muotoilun laitoksella yhteistyössä Vaatesuunnittelun- ja pukutaiteen MA ja monialaisen Creative Sustainability MA ohjelmien kanssa. Kestävä kehitys liittyy sekä Aalto yliopiston omaan toimintaan että tutkimuksen ja opetuksen sisältöihin. Fashion and Collection design uusi MA ohjelma aloittaa syksyllä 2014.

Lisätiedot pirjo.hirvonen@aalto.fi, Creative Sustainability MA ohjelma, lisätiedot tiina.laurila@aalto.fi, lisätiedot julkaisusta: kirsi.niinimaki@aalto.fi

Paikka Masters of Aalto
Eteläesplanadi 22
Sisäänkäynti sisäpihalla

Kartta ja yhteydet HSL Reittiopas

Päivä ja aika Ke 21.5. / 12:00-13:00

More upcoming events:

Masters of Aalto made possible by:

Artek Bionade Design Forum Finland Elisa Svenska Teatern

Masters of Aalto -tapahtuman tuotannossa on huomioitu ympäristö.
Tapahtuma hyödyntää Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen Ekokompassi tapahtuma -järjestelmää.