Career Cafe 21.5.2014 / 18:30

 • Tule kuulemaan dekaani Anna Valtosen uratarina
  Career Cafe on Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelujen tapahtumasarja, jossa kuullaan vaihtuvin teemoin taiteiden ja suunnittelun alan alumnin inspiroiva uratarina. Uratarinatuokio toteutetaan alumnin ja opiskelijan dialogina. Myös yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä uratarinatuokiossa.

  Career Cafe -sarjaa jatkaa ke 21.5. klo 18.30-19.30 Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun uusi dekaani Anna Valtonen. Tule kuulemaan, minkälainen urapolku on johdattanut Anna Valtosen nykyiseen tehtäväänsä ja mitä polun varrelta on tarttunut mukaan. Valtosen uratarinaa peilataan myös hänen väitöskirjatyöhönsä, joka keskittyi muotoilualan ja muotoilijan työn kehittymisen tutkimiseen.

  Ennen uratarinatuokiota on mahdollisuus tutustua Masters of Aalto 2014 –näyttelyyn opastetulla kierroksella klo 17.30-18.30. Lisätietoja näyttelystä http://moa.aalto.fi/2014/fi/.

  Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille, mutta vaatii ilmoittautumisen osoitteessa https://alumninet.aalto.fi/Portal/Public/Event/Apply.aspx?EventID=416

  Tilaisuuden järjestää Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut

Paikka Masters of Aalto
Eteläesplanadi 22
00130 Helsinki
Sisäänkäynti sisäpihalla

Kartta ja yhteydet HSL Reittiopas

Päivä ja aika Ke 21.5. / 18:30-19:30

More upcoming events:

Masters of Aalto made possible by:

Artek Bionade Design Forum Finland Elisa Svenska Teatern

Masters of Aalto -tapahtuman tuotannossa on huomioitu ympäristö.
Tapahtuma hyödyntää Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen Ekokompassi tapahtuma -järjestelmää.