Pe 11.5.2012

09:00 - 13:00

Share your Dreams

Luovuutta, yhteistyötä ja pohjoismaisia kontakteja, näitä kaikkea tarjoaa Share your dreams -tapahtuma, joka järjestetään MoA’12:ssa yhteistyössä Nordic Masters -näyttelyn ja virolaisen ÖÖ-verkoston kanssa. Millaisia mahdollisuuksia tulevaisuus tuo pohjoismaalaisille luovan alan ammattilaisille työskentelemällä yhdessä? Tilaisuus on englanninkielinen.

ÖÖ: Was it a Dream?
Öö on viroa ja tarkoittaa yötä – aikaa jolloin unelmista tulee totta. Pohjoisen alueen pitkät ja pimeät yöt tukevat luovuutta ja innovatiivisten ratkaisujen kehittämistä. ÖÖ tutkii tätä pohjoisen kokemusta ja sen suhdetta luovaan työhön.

www.oowasitadream.com

Chalo India ¬– mahdollisuuksien kulttuuri
Chalo India -hankkeen tavoitteena on lisätä yhteistyömahdollisuuksia ja vaikuttaa Intian maailmanlaajuiseen kasvutarinaan. Intian kokemuksia luovien alojen verkostoitumisesta esimerkkinä pohjoismaiselle kollegoille esittelee yrittäjä, muotoilija ja markkinointikonsultti Neishaa Gharat.

www.neishaagharat.com

Nordic Masters
Nordic Masters -näyttely esittelee kahdentoista vastavalmistuneen pohjoismaisen maisterin muotoilua ja taidekäsityötä Pohjoismaisen kulttuuripisteen tiloissa Kaisaniemessä 11.5.–1.6.2012. Osallistujat tulevat Ruotsista, Tanskasta, Norjasta ja Suomesta ja esillä on keramiikkaa, lasia, muotia, tekstiiliä ja korutaidetta. Näyttelyn lisäksi tarkoituksena on luoda keskustelua ja ammatillisia verkostoja pohjoismaisten tekijöiden välille.

Nordic Masters näyttely auki:
11.5.-1.6.2012
Ma, ti, to 10-17, ke 10-20, pe 10-16
Osoite:

Pohjoismainen kulttuuripiste

Kaisaniemenkatu 9, Helsinki

Lisätietoa:
Projektikoordinaattori
Päivi Korppi paivi@artshortcut.com
+358 50 330 0755

Nordic Masters on yksi World Design Capital Helsinki 2012 -hankkeista.

Puheenvuorot ovat englanninkielisiä.

Add to MyMoA

Kommentit

Please tell us who you are:

  • Voit olla ensimmäinen kommentoija tällä sivulla!