To 10.5.2012

13:30 - 17:00

Suomi Avaruudessa

Suomalaiset avaruusalan yritykset esittäytyvät Otaniemessä.

Suomen avaruustutkimusseura ja Aalto-yliopisto järjestävät Suomi Avaruudessa -seminaarin torstaina 10.5. Sähköosaston pääaulassa.
Tapahtumassa esitellään Suomen avaruustoimintaa yritysten, tutkimushankkeiden, yliopistojen ja harrastajien näkökulmista.

Päivän alussa klo 9 alkaen pidetään Aalto-1 -satelliittiprojektin kevätseminaari, jossa käydään läpi projektin tämänhetkinen tilanne.
Aamulla vieraileva luennoitsija Christian Bridges (Surrey Space
Centre) pitää luennon nanosatelliittien ohjelmistojen haasteista, ja myöhemmin opiskelijat pitävät esitelmiä viimeaikaisista toimista satelliittihankkeessa.

Iltapäivällä klo 14 eteenpäin kuullaan esitelmiä Suomen toiminnasta avaruudessa. Space Systems Finland, Ilmatieteen laitos ja Tekes valoittavat Suomen toimintaa niin ohjelmistotekniikan, laitetekniikan kuin tutkimuksenkin puolelta, sekä Suomen yleistä avaruusstrategiaa ja hyötyjä avaruustoiminnasta. Tapahtumassa myös SATS ja AL Safety Design esittelevät toimintaansa.

Iltapäivän päättää kahvitilaisuus noin klo 17. Tämän jälkeen voi siirtyä Rantasaunalle (Jämeräntaival 7, rannassa) vapaampaa keskustelua varten. Täällä voi myös tutustua tarkemmin SATS:n hybridirakettiprojekteihin.

Tarkempi aikataulu on nähtävillä osoitteessa
http://www.sats-saff.fi/SuomiAvaruudessa2012 ja http://aalto-1.tkk.fi/

Add to MyMoA

Kommentit

Please tell us who you are:

  • Voit olla ensimmäinen kommentoija tällä sivulla!