To 31.5.2012

18:00 - 20:20

Elokuvia

Aalto-yliopiston valmistuneiden maistereiden liikkuvan kuvan tuotoksia esitetään kaikille avoimissa, ilmaisissa elokuvanäytöksissä Kino Engelissä torstaisin. (Sofiankatu 4)

Aalto-yliopiston valmistuneiden maistereiden liikkuvan kuvan tuotoksia esitetään kaikille avoimissa, ilmaisissa elokuvanäytöksissä Kino Engelissä joka torstai klo 18 MoA’12-tapahtuman aikana.

Mistaken (20 min)
Toni Teivaala, elokuvaäänitys- ja äänisuunnittelu
Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun

Nick Mayers on maailmankuulu rokkitähti, joka uskoo olevansa maailman keskipiste, se yksi ihminen, jota varten kaikki on luotu. Kun hän päättää perua esiintymisensä juuri ennen isoa konserttia, hänen maailmansa kääntyykin häntä vastaan.
Lue lisää

Erilaiset jokapäivät (23 min)
Karolus Viitala, strateginen markkinointi
Kauppakorkeakoulu

Tutkin lopputyössä ihmisen arkea: mistä se koostuu, mikä rooli rutiineilla on ja kuinka paljon suunnittelemme päivittäistä elämäämme. Vai suunnittelemmeko ollenkaan? Havaintoihin perustuva videograafinen menetelmä valikoitui järkeväksi tutkimustavaksi. Työssä keskityttiin kolmen kuukauden ajan kolmen helsinkiläisnuoren arkeen.
Lue lisää

Korsoteoria (29 min)
Antti Heikki Pesonen, elokuvaohjaus
Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu

Korsoteoria kertoo varastossa töissä olevasta Ellistä, joka ei ole koskaan matkustanut Suomen ulkopuolelle. Hän tulee saamaan joko risteilyn tai rakkautta. Mutta vain toisen näistä.

Palkittu Tampereen kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla 2012 Kotimaisen alle 30-minuuttisten -sarjassa erikoispalkinnolla, Nuorisotuomariston kunniamaininnalla sekä Risto Jarva -palkinnolla.
Lue lisää

Pyramidi (30 min)
Mikko Myllylahti, elokuva- ja televisiokäsikirjoitus
Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu

Nuori mies menettää työpaikkansa ja ajautuu asunnottomana Helsingin kaduille. Kohdattuaan yksin asuvan omituisen tytön hän tunkeutuu asumaan tämän nuhjuiseen kämppään päästäkseen pahimman yli.

Palkittu opiskelijapalkinnolla Tampereen elokuvafestivaaleilla 2012.
Lue lisää

Kaikki talot – joissa asumme, ohjaus Sanni Priha (28 min)
Jaakko Ruuska, elokuvaohjaus
Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu

Lopputyöelokuvassani Kaikki talot  –  joissa asumme tutkin elokuvaajana elokuvantekijän ruumiillisuutta ja sen välittymistä katsojalle.
Lue lisää

Kino Engel, Sofiankatu 4
Esityspäivät 10.5.,17.5.,24.5. ja 31.5.2012
Esitysaika klo 18.00
Vapaa pääsy

Add to MyMoA

Kommentit

Please tell us who you are:

  • Voit olla ensimmäinen kommentoija tällä sivulla!