Ke 16.5.2012

19:00 - 22:00

MoA SLAM

Vastavalmistuneet, opiskelijat ja tutkijat Aalto-yliopistosta saavat mahdollisuuden esitellä työtään ja tutkimustaan suurelle yleisölle – ehkä kuitenkin hieman epätavallisin menetelmin.

MoA Slam on ScienceSLAM Helsingin ja Aalto-yliopisto yhteinen tapahtuma, jonka tarkoituksena on kertoa tieteestä ja sen tekemisestä hauskalla ja luovalla tavalla. Tapahtuma järjestetään avoimena leikkimielisenä kilpailuna, jossa vastavalmistuneet, opiskelijat ja tutkijat Aalto-yliopistosta saavat mahdollisuuden esitellä työtään ja tutkimustaan suurelle yleisölle – ehkä kuitenkin hieman epätavallisin menetelmin.

Säännöt ovat yksinkertaiset. Jokaisella osallistujalla on enintään kymmenen minuuttia aikaa kertoa tutkimuksestaan ja hurmata esityksellään yleisön. Osallistujat voivat edustaa mitä tahansa tieteen tai tutkimuksen alaa aina taidekasvatuksesta laskennalliseen fysiikkaan ja mikrotaloudesta kestävään suunnitteluun. Esityksen muoto on vapaa ja se voi olla perinteinen esitys, tanssikoreografia tai aiheesta sävelletty laulu. Luovuus on suotavaa ja kaikki mikä kiehtoo, innostaa, liikuttaa tai viihdyttää yleisöä on sallittua – valitseehan yleisö illan päätteeksi voittajan.

Ennen tapahtumaa kaikki esiintyjät kutsutaan päivän pituiselle harjoitteluleirille työstämään esiintymistaitojaan ja hiomaan esityksiään. Asiantuntijapaneelin kolme arvovaltaista edustajaa taiteen ja muotoilun, tieteen ja teknologia sekä liiketoiminnan aloilta toimivat tuomareina tapahtumassa ja julistavat MoA Slam 2012 -kilpailun menestyksellisimmän kilpailijan.

Osallistumishakemuksia toivotaan kaikista Aalto-yliopiston kouluista ja osastoilta paitsi opiskelijoilta ja henkilöstön edustajilta myös vastavalmistuneilta. Tilaisuus on avoin yleisölle ja kohdennettu kaikille tieteestä ja kulttuurista kiinnostuneille.

Ilmoittaudu täällä:

https://eage.aalto.fi/?fs/en/MoA_SLAM

Add to MyMoA

Kommentit

Please tell us who you are:

  • Voit olla ensimmäinen kommentoija tällä sivulla!