MoA’13 on rakenteilla.

Lisätietoa tulossa piakkoin!

 

***

Tulevaisuus luodaan tässä ja nyt. Aalto-yliopiston vastavalmistuneet katsovat luottavaisesti tulevaan ja esittelevät taiteen, tekniikan ja talouden alan opinnäytteitään kevään Masters of Aalto (MoA’12) –tapahtumassa. Aalto-yliopiston kevätnäyttely kantaa teemaa Tulevaisuutemme on tässä – Our Future is (a) Present.

Kevätnäyttely tulee toukokuun ajan elävöittämään tulevaisuuden asuinaluetta Jätkäsaarta, jossa tilana toimii Lars Sonckin piirtämä 100-vuotias satamamakasiini. MoA’12 muuntaa iäkkään varastotilan näyttely- ja toimintaympäristöksi.

MoAssa tapahtuu paljon: tapahtumia, kohtaamisia ja esityksiä Aalto-yliopiston kaikilta kolmelta tieteenalalta. MoA rakentuu Taiteen ja suunnittelun korkeakoulun traditiolle, jossa lopputyönäyttely on tapahtuman ydin. Näyttelyn lisäksi MoA kutsuu kävijänsä mukaan yleisötilaisuuksiin, seminaareihin, elokuvanäytöksiin ja työpajoihin.

MoA’12 on Aalto-yliopiston ikkuna tulevaisuuteen. Se on yhteinen kohtaamispaikka myös aaltolaisille – opiskelijoille, tutkijoille ja henkilöstölle. Aalto-yliopisto muotoilee tulevaisuutta tänään.

 

MoA’12 Masters of Aalto on osa Aalto-yliopiston Living+ ohjelmaa, joka luo parempia elinympäristöjä kestävän kehityksen hengessä.

Earlier MoAs: 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005